facebook tracking

Linköping

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Vad får du på Fortner?

 • Bygg din karriär

  Vi växer när du växer. På Fortner får du ta mycket eget ansvar men du får även det stöd du behöver för att kunna växa och utvecklas. Vi ger dig verktyg i form av konferenser och utbildningar samt inspirerande kollegor för att du ska känna dig trygg i din kompetens och kunna bygga din karriär hos oss.

 • Flexibel arbetstid

  Vi tror på en sund balans mellan jobb och fritid. Du är din egen chef när det kommer till hur du väljer att lägga upp ditt eget arbete och arbetstid. Att erbjuda frihet under ansvar gör oss mer effektiva och minimerar stress.

 • Var med på en resa

  Vi brinner för att öka våra kunders konkurrenskraft med hjälp av digitala verktyg. Därför ser vi det som vår uppgift att konstant bevaka utvecklingen, välja ut de bästa digitala lösningarna och hjälpa våra kunder att lära sig och inkludera dessa i sin verksamhet.

 • Förmånsportal

  Fortner erbjuder Benify till alla medarbeterare. I Benifys medarbetarportal finns en hel värld av förmåner för olika skeden i livet och anställningen. Förutom rabatter på produkter och tjänster kan du även hantera din friskvårdspeng och pension genom Benify.
  Sen fikar vi väldigt mycket också. Fredagar, fettisdagar, födelsedagar, regniga dagar - allt en bra ursäkt för fika.

Linköping

Runstensgatan 5
582 78 Linköping Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Fortner?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@fortner.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor